BROODJE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2023 om 13:54 Het was heel erg lekker miste iets in bestelling maar dat is opgelost goede service
27 mei 2023 om 15:29 Heerlijke broodjes , bezorging meneer Papa super aardig !
30 apr 2023 om 15:32 Geen avocado en chips bij de club. Het hele bakje zat onder de pompoensoep (ik had niet eens pompoensoep besteld) Vroeg specifiek om een broodje bal met mosterd en heb er een met satesaus gekregen.
14 apr 2023 om 23:40 Hier ga ik nooit meer bestellen. Een Club BLT. Het was koud. Het was karig belegd. Volgens de omschrijving zou er avocado op brood zitten en chips erbij , niet dus. De kip was aangebrand , de bacon ook. Brood leek wel 20dgn oud. Geld terug svp
8 apr 2023 om 1:29 Eten was koud bij aflevering.
27 mrt 2023 om 14:42 I had the hummus-grilled veggies sandwich, flavor-wise it was delicious, but they could have definitely added more hummus and veggies. There was more bread than hummus and veggies.
16 mrt 2023 om 13:34 Homemade tomato soups was good, sandwich was nice and warm
12 mrt 2023 om 13:55 Broodje bal saté was top!
5 jan 2023 om 19:41 Heerlijk en ook nog eens perfect op tijd!
30 sep 2022 om 13:58 Niet goed. Ik had een broodje geitenkaas besteld en kreeg letterlijk een zacht bolletje met een plakje geitenkaas erop zoals je het zelf kan maken uit de supermarkt. Dit koste 4,25!! Echt afzetterij.
29 sep 2022 om 14:05 Duurde lang en was weinig eten. Je krijgt te weinig voor je geld
9 sep 2022 om 16:01 Niet goed. Ik heb nieg gekregen wat ik besteld heb. Ik heb jullie gemaild, maar ook daar nog geen reactie op. De broodjeszaak bellen en jullie bellen kan ook niet. Slecht dus!